HemIntroduktionNästa lägerTidigare lägerLänkarKontaktInloggningSök
Tidigare läger
2023
2022
2020
2019
2018
2017
Boende
Viktig information till lägerdeltagare
Lägergruppen
Lärare 2017
Avgifter och betalning
Resor till och från
Se & göra
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Lärare 2017

Per-Åke Holmlander är jazzmusiker och tubaist som jobbat med teatermusik, opera och fri jazz. Per-Åke har genom åren deltagit på flera musikläger, senast i Kiruna 2011.Se mer på carliot.org


Sven Kristersson
har varit körledare på flera musikläger och är sångare, kompositör och forskare. Han skriver och framför även egna sånger och har också arbetat som coach för körer. Sven ser sig som folkbildande, kritisk kulturaktivist genom att betona vikten av att både omfatta en internationell orientering och att gå på djupet i den egna historiska traditionen. Sven är professor i sång vid Musikhögskolan i Malmö, med inriktning mot kammarmusik, litterär visa och scenisk gestaltning. 


Charlie Malmberg
är saxofonist, pianist, arrangör och kompositör. Har jobbat på Skeppsholmens folkhögskola och Ingesunds folkhögskola, nu på Södra Latins musiklinje.


Otto Remmer, är 
ny som lärare och kommer att ta hand om barn- och ungdomsensemblen på förmiddagarna. Han är musiker från Stockholm som brinner för pedagogik. Trombonist och saxofonist i Blåsorkestern och spelar annars klezmer, blues och världsmusik. Han har gjort arrangemang till Blåsorkestern och detta är hans första Musikläger.


Hanne Riberholt
är utbildad på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København. Som saxofonist är hon aktiv i olika klassiska kammarensembler, dessutom spelar hon 20- och 30-tals musik i Karlsens Kapel. Hanne undervisar i saxofon och gehör på Den Musiske Skole i Greve. Hon har arrangerat mycket för blåsorkester. Hanne var med som dirigent på Musiklägren i Vejstrup 2005 och Skinnskatteberg 2006.


Per Thornberg
är jazzsaxofonist, improvisationspedagog, arrangör och kompositör. Han har varit lärare på flera tidigare Musikläger. Per fick pris som årets jazzpedagog 2014 och har i år fått författarstipendium för sina läroböcker i musik. En nyutkommen CD - "Lines for Lage" med ett stiligt 6-sidigt konstomslag med bilder av Lage Lindell.
Se mer på 
perthornberg.se

Magnus Wassenius
är en ny bekantskap som körledare. Han är både utbildad violinist och dirigent av kör och orkester samt organist. Magnus har lett många körer, för närvarande Högsbokören med 120 sångare, damkören Mareld med 20 sångare och Öckerö vokalensemble. Magnus har en bred repertoar med allt från klassisk musik till rock. Han har också ordnat flera körresor. I år har Magnus utsetts till Göteborgs ”Kal” för sin musikaliska bakgrund och stora spelglädje.

 

Nyskriven musik:

Janne Tavares kommer att ge oss nykomponerad musik för blås och kör till musiklägret. Janne är teatermusiker och kompositör - spelar kontrabas och diverse andra instrument samt leder bandet Jannes Fenomenala. Se mer på fenomenala.se


Uppdaterat 2017-03-16
Utskriftsvänlig sida
Musikläger för blåsare, blåsorkestrar och körsångare med flera – alla med hjärtat till vänster.
Provided by Webforum