HemIntroduktionNästa lägerTidigare lägerLänkarKontaktInloggningSök
Tidigare läger
2023
Plats
Program
Lärare
Boende
Avgifter
Resa
Bilder och filmer
Enkät
2022
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Kör:

Annika ”Anko” Ericson var körledare på musiklägret 2010 på Öland. Hon är utbildad musiklärare från Göteborgs musikhögskola och SMI/ Sthlm och körpedagog, utbildad av Gunnar Eriksson på Ljungskile folkhögskola. Annika är nu pensionerad efter 30 år i musikläraryrket men jobbar vidare som körledare utanför Stockholm. Annika sjunger med damkören Perunika som specialiserat sig på avancerade arrangemang av bulgariska folksånger. Annika har också jobbat med anti-aging övningar för rösten.


Lise Christensen Bjerno är diplomutbildad musiker och körledare från Det Kgl. Danske Musikkonservatoium. Mångårig dirigent for kören Tritonus, kompositör och arrangör, bl.a. av verket ”Eksistens” tillsammans med Marylin Mazur. Lise är Master i Vuxenutbildning och Human Resource Development från Danmarks Pædagogiske Universitet och Master i Coaching från Copenhagen Coaching Center. Arbetar med dialogutveckling, lyssnande och den hållbara människan innefattande bl a hur sångaren tränar sin kropp. Representant for klimatrörelsen i Danmark i ‘Broen til fremtiden’, medstiftare till DjøfereForFuture, medarrangör till serien ‘Vilde Akademikere’ och delägare i verksamheten KATALyST som skapar och samlar idéer om det förändrade samhälle vi önskar för framtida generationer. Lise Christensen Berno som var körledare på Musikläger i Viskadalen 2018.

Orkester:

Hanne Riberholt är saxofonist och dirigent och har varit ledare för harmoniorkester på Musikläger flera år.

Otto Remmer
heter jag. Mitt pronomen är hen. Jag är en multiinstrumentalist som bor i Stockholm och pluggar till rytmiklärare på musikhögskolan. Jag började spela trombon med Stockholmsorkestern 2015 och sedan 2018 så är jag en av dess dirigenter.

Per Thornberg
 är jazzmusiker, improvisationspedagog och konstvetare från Halmstad. Han har varit lärare på flera tidigare musikläger och håller ofta i blåsensemble med komp och storband. Per frilansar som musiker och samarbetar ofta med bildkonstnärer i gränsöverskridande projekt. Läs mer om Per på hans webbsida - www.perthornberg.se

Uppdaterat 2023-03-14
Utskriftsvänlig sida
Musikläger för blåsare, blåsorkestrar och körsångare med flera – alla med hjärtat till vänster.
Provided by Webforum